EnglishFrenchGermanItalianRomanian

Compania

Pop Industry este o companie fondata de peste 24 de ani, modernă diversificată, de înaltă tehnologie și internaționalizată, care se concentrează pe producție pe scară largă     specializată în proiectare și producție, vanzare si inchiriere de containere metalice modulare si monobloc de locuit, depozitare, sanitare, remorci auto si corturi.

Cu trecerea anilor, datorita comunicari transparente cu clientii, implementari celor mai noi tehnologii in domeniu, echipamente cu investiții uriașe, experți în producție și experți în managementul superior pentru a stabili un sistem complet de calitate, colaborarea cu firme de prestigiu pentru materia prima de calitate superioara, profesionalismul, creativitatea si pasiunea pentru lucrul bine facut, compania  Pop Industry este structurata in 4 ramuri:

  • P-air Systems
  • Pcontainer
  • Repo
  • Repo Agri

P-air Systems este ramura care se ocupa cu  producție pe scară largă specializată de corturi gonflabile, corturi schetel metallic, corturi pe structura metalica, corturi arcada, barci gonflabile, hale si structuri usoare. Pop Industry întâmpină cu căldură partenerii interesați, drept dovada avem peste 1000 de clienti si colaboratori in toata tara, Europa, Africa, America, Asia – toti multumiti de colaborarea cu noi.

Capital 100% romanesc

Suntem o companie cu capital integral romanesc cu sediul in Slatina, jud. Olt, al carui obiect de activitate este producerea, comercializarea si montajul de remorci, containere si corturi.

Misiunea noastra

Ne propunem sa ramanem cel mai important furnizor de solutii de depozitare de tip containere sau corturi si transport de tip remorci si sa contribuim la modernizarea constanta a industriei romanesti.

De ce p-air systems?

Productie proprie

Eficienta in transport

Flexibilitate in implementare

Materiale calitative

Atentie la detalii in executie

Aerodinamic

Aparitii in presa

Galerie foto